Expertise

Strafrecht, Jeugdrecht, Verklaring Omtrent het Gedrag en Wegenverkeersrecht.

Contact

feenstra@litigare.nl
LinkedIn
+31 (0)6 52 07 45 32

Over

Heleen M. Siccama-Feenstra studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en aan de ESADE Business & Law School in Barcelona. In 2009 is zij afgestudeerd in het strafrecht. Tijdens en na haar studie werkte zij al als griffier bij de rechtbank Haarlem en de rechtbank Amsterdam.

In maart 2011 is mr. Siccama-Feenstra beëdigd tot advocaat. Zij startte haar carrière bij Moszkowicz advocaten in Amsterdam en was later werkzaam bij Jebbink Soeteman advocaten.

In 2017 is mr. Feenstra een samenwerkingsverband aangegaan met Advocatenkantoor Siccama.

Mr. Feenstra houdt zich met name bezig met het commune strafrecht (zoals vermogens-, drugs-, gewelds- en zedendelicten), jeugd(straf)recht en penitentiair recht.

Mr. Siccama-Feenstra is lid van de NVSA (Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten) en de JRAA (Jeugdrecht Advocaten Amsterdam). In 2015 werd zij door de Nieuwe Revu uitgeroepen tot een van de nieuwe jonge topadvocaten in Nederland.

Rechtsgebieden

mr. H.M. Siccama-Feenstra heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.