Expertise

Strafrecht, Verklaring Omtrent het Gedrag en Wegenverkeersrecht.

Contact

moes@litigare.nl
LinkedIn
+31 (0)6 58 81 96 61

Over

Mw. mr. Demi M. Moes studeerde Rechtsgeleerdheid en deed haar master Strafrecht in Utrecht. Tijdens haar studie heeft zij als vrijwilliger gewerkt bij Slachtofferhulp Nederland, stage gelopen bij Het Pieter Baan Centrum en gewerkt bij een advocatenkantoor in Almere.

Na haar master is mw. mr. D.M. Moes begonnen als advocaat bij een advocatenkantoor in Almere. Sinds 2023 werkt zij bij Advocatenkantoor Siccama.

Mw. mr. Moes heeft zich door haar opgedane kennis en ervaring ontwikkeld tot een nauwkeurige en kritische advocaat. Door haar actieve en persoonlijke aanpak haalt zij het onderste uit de kan bij iedere zaak.

Mw. mr. Moes behandelt binnen het gebied van het strafrecht zaken als diefstal, geweldsmisdrijven, zedenzaken en overtredingen van de Opiumwet en de Wet Wapens en Munitie. Daarnaast houdt zij zich regelmatig bezig met de bestuursrechtelijke procedures van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) en het verlenen van toestemming om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten (WPBR).

Mw. Mr. Moes is lid van de NVJSA  (Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten).