Expertise

Strafrecht, Verklaring Omtrent het Gedrag en Wegenverkeersrecht.

Contact

demirer@litigare.nl
LinkedIn
+31 (0)6 30 21 58 34

Over

Mr. A. (Anil) Demirer heeft zijn bachelor Rechtsgeleerdheid en zijn master Straf-en strafprocesrecht behaald aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Gedurende zijn studie heeft hij ruime ervaring opgedaan bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren die gespecialiseerd zijn in het strafrecht. Bovendien is Anil werkzaam geweest als griffier bij de rechtbank Utrecht. Mr. Demirer weet door zijn ruime ervaring als geen ander hoe rechters handelen. Dit dient als groot voordeel in de dagelijkse praktijk. Daarnaast won Mr. Demirer in 2022 de nationale requireerwedstrijd, die jaarlijks wordt georganiseerd door het Openbaar Ministerie.

Mr. Demirer behandelt binnen het gebied van het strafrecht zaken als diefstal, geweldsmisdrijven, zedenzaken en overtredingen van de Opiumwet en de Wet Wapens en Munitie. Daarnaast houdt hij zich regelmatig bezig met de bestuursrechtelijke procedures van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) en het verlenen van toestemming om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten (WPBR).

Mr. Demirer heeft zich door zijn opgedane kennis en ervaring ontwikkeld tot een nauwkeurige en kritische advocaat met een breed juridisch inzicht. Ook spreekt hij de Turkse taal vloeiend, waardoor in sommige gevallen geen taalbarrière hoeft te bestaan.