Expertise

Strafrecht, Verklaring Omtrent het Gedrag en Wegenverkeersrecht

Contact

dibbits@litigare.nl
LinkedIn
+31 (0)6 23 94 88 08

Over

Mw. mr. Mylon Dibbits studeerde Strafrecht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar studie heeft zij ruime ervaring opgedaan door haar stage bij een advocatenkantoor in Nijmegen en haar stage bij het gerechtshof ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast heeft mr. Dibbits tijdens haar studie als vrijwilliger gewerkt in een Huis van Bewaring.

Na haar studie is mr. Dibbits werkzaam geweest als (senior) gerechtssecretaris bij het gerechtshof ‘s-Hertogenbosch. Door haar werkervaring is zij op de hoogte van de denkwijze binnen de Rechtspraak en heeft zij gewerkt met diverse juridische vraagstukken. Dit is een groot voordeel in de dagelijkse praktijk.

Mr. Dibbits behandelt binnen het gebied van het strafrecht zaken als diefstal, geweldsmisdrijven, zedenzaken en overtredingen van de Opiumwet en de Wet Wapens en Munitie. Daarnaast houdt zij zich regelmatig bezig met de bestuursrechtelijke procedures van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) en het verlenen van toestemming om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten (WPBR).

Mr. Dibbits combineert haar academische achtergrond met haar praktische ervaring, waardoor zij doortastend en effectief kan optreden als advocaat. Met een scherp oog voor detail en een vastberaden streven naar rechtvaardigheid staat mr. Dibbits klaar om cliënten te vertegenwoordigen in uiteenlopende strafzaken.